Profil

CTM Revision er et professionelt, energisk og fremstormende revisionsfirma,. Vi har valgt at gå mod strømmen og den øgede fokus på systemer og i stedet fokusere på vores kunders behov med vægt på hurtig respons. Vi lægger således vægt på tillid og tilgængelighed for derigennem at være den foretrukne sparringspartner for dig som kunde.

Firmaets domicil er beliggende i Århus på følgende adresse;

CTM Revision,
Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab, Hermodsvej 5A, st. th.
8230 Åbyhøj

Firmaets partner har til sammen mere end 20 års erfaring som praktiserende revisorer. Vi er et ungt miljø med masser af erfaring.

Medarbejderne er alle kompetente og engagerede i løsningen af vore kunders opgaver. I samråd med den enkelte medarbejder tilrettelægger firmaet medarbejderens uddannelses- og karriereforløb. Alle medarbejdere har på forskellige niveauer selvstændigt kundeansvar.

Personlig betjening og kontakt er nøglefaktorer for os. Det skaber tillid og troværdighed og sikrer en professionel og kompetent assistance. Overfor virksomhedens kunder viser vi rettidig omhu og opgaver løses indenfor de aftalte tidsfrister. Vi har tæt kontakt til den enkelte kunde når behovet er størst for rådgivning og anden økonomisk assistance.

Netværk

Udover afdelingen beliggende Hermodsvej er vi del af et etableret samarbejde der sikrer faglig sparring og specialisering mellem i alt 4 statsautoriserede revisorer og 25 medarbejdere placeret geografisk primært i det midtjyske.

Ovenstående sætter os i stand til at bemande og løse større dag til dag opgaver med den fornødne specialist erfaring indenfor revisors arbejdsområder med revision og rådgivning mv.